vrijdag 27 april 2012
Tagliatelle met rosbief en rucola
Vanavond had ik zin in een lichte doch smakelijke maaltijd. Na wat bladeren in een berg oude Foodies tijschriften deed ik inspiratie op voor deze pasta, die binnen een handomdraai op tafel staat.
Benodigdheden:
400 g tagliatelle
zout en peper
1 takje rozemarijn
3 el olijfolie extra vergine
200 g gebraden rosbief
50 g rucola
1 el balsamico
parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Ris de rozemarijnnaaldjes van het takje.
2. Giet de pasta af en laat hem goed uitlekken. Meng de pasta met 2 el olijfolie en de rozemarijn. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en leg er de plakjes rosbief op. Bestrooi met zout en peper. Verdeel er de rucola over en maak af met 1 el olijfolie, de balsamico en geraspte parmezaan.
De verschillende kleuren maken het gerecht ook nog eens een lust voor het oog. Eet smakelijk!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten